menusearch
100100.co.ir

ارزش غذایی ذرت

تقویم
سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
جستجو
هدر سایت

ارزش غذایی ذرت

(0)
(0)
اشتراک خبر در شبکه‌‌‌‌های اجتماعی اشتراک
تاریخ درج خبر شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰
تعداد بازدید خبر 295
ارزش غذایی ذرت

ذرت در فهرست سبزیجات نشاسته ای قرار می‌گیرد. بدان معنی است که کربوهیدرات در ذرت و سایر سبزیجات نشاسته ای سه برابر بیشتر از سبزیجات غیر نشاسته ای است.

یک عدد ذرت علاوه بر نشاسته، فیبر غذایی که برای بدن ضروری است را نیز تامین می‌کند. به همین دلیل یک ماده غذایی مناسب برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌‌‌‌های قلبی و عروقی است.


میزان کربوهیدرات در ذرت

قند موجود در ذرت شیرین، بعد از برداشت شدن، به سرعت تبدیل به نشاسته می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که برای کاهش این روند، بعد از برداشت این محصول سریعا آن را مصرف کرده و در یخچال نگهداری نکنید. هنگام خرید بلال نیز به این نکته توجه کنید که ریشه‌‌‌‌های آن سیاه نشده و بافت ابریشمی داشته باشد.

ضمن این که دانه‌‌‌‌های خشک و ضخیم آن نیز نشان دهنده کهنه بودن این سبزی است. کهنه شدن ذرت به معنی آن است که مقدار زیادی از قند طبیعی موجود در آن به نشاسته تبدیل شده است.

ذرت چه مقدار کالری دارد ؟ راهکار‌‌‌‌های سوزاندن کالری حاصل از ذرت


فیبر موجود در ذرت

ذرت حاوی هر دو نوع فیبر یعنی فیبر محلول و نامحلول است. اما حدود ۸۷ درصد از فیبر کل آن شامل نوع نامحلول است. فیبر نامحلول باعث دفع ضایعات بدن از طریق سیستم گوارشی می‌شود و مانعی برای ایجاد یبوست است. فیبر محلول با چسبیدن به کلسترول و دفع آن از بدن از قلب و عروق محافظت می‌کند.

این ماده جذب کربوهیدرات ها را نیز کاهش می‌دهد. این کار برای جلوگیری از افزایش فشار خون و قند خون که می‌توانند منجر به مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ شود، مفید است. یک عدد ذرت زرد حاوی ۲٫۸ گرم فیبر مجموع (محلول و نامحلول) است. این میزان ۱۱ درصد از نیاز روزانه زنان به این ماده و ۷ درصد از نیاز روزانه مردان به آن را تامین می‌کند.

ذرت چه مقدار کالری دارد ؟ راهکار‌‌‌‌های سوزاندن کالری حاصل از ذرت

 

 

 

 


قند و نشاسته موجود در ذرت

یک ذرت بزرگ زرد دارای حدود ۵٫۳۶ گرم قند و ۸٫۴۶ گرم کربوهیدرات پیچیده در قالب نشاسته است. با این حال، این مقادیر ممکن است بسته به زمان برداشت ذرت و درجه حرارتی که در آن نگهداری می‌شود، متفاوت باشد.

در دمای ۸۵ درجه فارنهایت، حدود ۶۰ درصد از قند موجود در ذرت در یک روز تبدیل به نشاسته می‌شود. تغییر قند و نشاسته بر طعم ذرت تاثیر می‌گذارد. اما هر دو این مواد برای متابولیسم بدن شما ارزشمند هستند. زیرا بدن‌ آنها را به قند ساده ای که برای تولید انرژی استفاده می‌شود، هضم می‌کند.

ذرت چه مقدار کالری دارد ؟ راهکار‌‌‌‌های سوزاندن کالری حاصل از ذرت


منبع: سایت تخصصی تغذیه دلگرم

نظرات کاربران ( 0 نظر )
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام